Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποφασίσει: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

                                                                        Ρόδος 3 Ιουλίου 2015

Σπυρίδης Σάββας επικεφαλής Περιφερειακής παράταξης της Χρυσής Αυγής στο Νότιο Αιγαίο, Γραμματέας  Ν. Δωδεκανήσου-Τ.Ο Ρόδου.

Η Χρυσή Αυγή πιστή και σταθερή στις θέσεις της και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, βαδίζει στο μονοπάτι της τιμής και της αξιοπρέπειας. Βασικό κομμάτι των πολιτικών θέσεων μας είναι η γνώμη του λαού, που για κάθε σημαντικό θέμα θα πρέπει να εκφράζεται με δημοψήφισμα. Δεν αλλάζουμε και δεν υποχωρούμε και αυτό το αποδείξαμε, όταν τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων θέλησαν να μας τρομοκρατήσουν και να μας φιμώσουν, εξαπολύοντας ένα πογκρόμ διώξεων και φυλακίσεων κατά της ηγεσίας μας και των στελεχών μας. Εμείς πάντα λέμε ΟΧΙ σε κάθε εισβολή στη Πατρίδα μας και αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Σας μεταφέρουμε λοιπόν το μήνυμα του Αρχηγού μας.

«Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται ολόθερμα στον δοκιμαζόμενο σήμερα Λαό, ο οποίος περιμένει στις ουρές των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων. Ζούμε μια απαράδεκτη κατάσταση, για την οποία ευθύνη ασφαλώς έχει και η κυβέρνηση.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη. Δεν ανήκει στον κώδικα αξιών και στην ηθική των Εθνικιστών ο πολιτικός σαλτιμπαγκισμός.
Λέμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σχετικά με την πρόταση των Ευρωπαίων, την πρόταση Γιούνγκερ, όπως λέμε ΟΧΙ επίσης  και στην πρόταση της κυβερνήσεως, την πρόταση Τσίπρα, την οποία θεωρούμε ένα νέο Μνημόνιο.
Η Χρυσή Αυγή θα πει ΟΧΙ στην εθνική υποταγή, θα πει ΟΧΙ στο Μνημόνιο, θα πει ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ. Όμως, αυτό που προέχει, αυτό που είναι πάνω από όλα, είναι ο Ελληνικός Λαός, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, να παραμείνει ενωμένος. Η εθνική ενότητα είναι πάνω από όλα στις δύσκολες ημέρες, οι οποίες έρχονται. Σας καλώ όλους να έχετε μέσα σας βαθειά την πεποίθηση αυτής της εθνικής ενότητος και να την διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί μόνο αυτό μπορεί να σώσει την Ελλάδα, μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποφασίσει: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου