Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                                                                   Ρόδος 11 Αυγούστου 2015

Οι Έλληνες Αστυνομικοί και Λιμενικοί, που  αντιμετωπίζουν καθημερινά τα κύματα  των λαθροεποίκων, τους οποίους μην ξεχνάμε έχει ανοικτά προσκαλέσει η κα Τασία και η παρέα της, στα νησιά του Αιγαίου για άλλη μια φορά βρίσκονται κατηγορούμενοι από τα διαπλεκόμενα Μαζικά Μέσα Εξαπατήσεως τα οποία επιλεκτικά απομονώνουν γεγονότα και προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις και να απαξιώσουν το έργο τους.
Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ απολαμβάνοντας την ασφάλεια και τον κλιματισμό που διαθέτουν τα γραφεία τους αντί να στηρίξει και να ενισχύσει το δύσκολο έργο των δυνάμεων στα ακριτικά μας νησιά θα έπρεπε να είναι πρώτα αυτή υπόλογη και υπο διοικητική έρευνα. Μόνο τότε θα καταλάβουν υπό ποιες συνθήκες πράττουν το καθήκον τους οι Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι λοιδορούνται από τα διαπλεκόμενα μέσα εξαπάτησης και τους κήρυκες του ανθελληνισμού.
Ο εκπροσώπος της Χρυσής Αυγής στα Δωδεκάνησα,  Σάββας Σπυρίδης δηλώνει την στήριξη  του προς όλους τους Αστυνομικούς και Λιμενικούς στο δύσκολο έργο που καθημερινά  επιτελούν στα ακριτικά νησιά μας.

Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται δίπλα τους  όπου και όποτε χρειαστεί ενάντια στην πολιτική τρομοκρατία της «πρώτης φοράς αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου