Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ



Ο συναγωνιστής και ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Στρατηγός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ βρίσκετε στη Ρόδο, με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση λόγω και της δεκαετούς παρουσίας του στο νησί ,επισκέφτηκε το γραφείο της Χρυσής Αυγής της περιφέρειας του Νότιου Αιγαίου και συναντήθηκε με τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλή της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο ΣΑΒΒΑ ΣΠΥΡΙΔΗ.
Ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν την περιφέρεια και ειδικότερα τα εθνικά θέματα της περιοχής. Υποσχέθηκε ότι θα έχει άμεση επαφή και θα κάνει ότι μπορεί από τη πλευρά του σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. 


Ακολούθησε συνάντηση με τον γραμματέα της Τοπικής Ρόδου ΑΤΤΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ από τον οποίο ενημερώθηκε για της πολιτικές δράσεις της τοπικής. 








Στο τέλος ενημέρωσε τους συναγωνιστές ο Στρατηγός για την κατάσταση και τις κινήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στο Ευρωκοινοβούλιο. 








Τόνισε ιδιαίτερα τις άριστες σχέσεις που έχουν οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές και την καθημερινή προσπάθεια που γίνεται για την άμεση ενημέρωση των συναδέλφων τους από όλες τις χώρες για τα εθνικά μας θέματα καθώς και την διεθνοποίηση της συνεχιζόμενης παράνομης και αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου