Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από την ημέρα που το καθεστώς ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ πέρασε την ντροπολογία που χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια  στα κανάλια της διαπλοκής και των μεγαλοεργολάβων και στέλνουν τον λογαριασμό στον πολύπαθο Ελληνικό λαό.
Σήμερα προκαλώντας αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία και τους χιλιάδες πιστούς του νησιού μας η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών εκβίασε ωμά την επιτροπή του εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού «ΘΑΡΡΙ» απαιτώντας την διακοπή της λειτουργίας του σταθμού γιατί διαφορετικά θα επιβάλουν  χρηματικό πρόστιμο €38000.
Βλέπεται την ώρα που τα «μεγάλα» κανάλια λαμβάνουν τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ & ΨΗΦΙΑΚΕΣ συχνότητες χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ η επιτροπή τηλεπικοινωνιών επιδιώκει την φίμωση ενός Ορθόδοξου μη κερδοσκοπικού τηλεοπτικού σταθμού που τόσα έχει προσφέρει αφιλοκερδώς.
Είναι αδιανόητο ένας σταθμός ο οποίος είναι η καθαρή φωνή της ελπίδας και της Ορθοδοξίας και εκπέμπει επι 19 συναπτά έτη ως φάρος της πίστης μας να τον κλείνουν με αυτό τον τρόπο.Προφανώς η νέα τάξη πραγμάτων δεν επιθυμεί να ακούγεται ο θρησκευτικός λόγος που δυναμώνει την πίστη των Ελλήνων.
 Η «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο κ.ΣΑΒΒΑ ΣΠΥΡΙΔΗ στέκεται   δίπλα στην εκκλησιαστική επιτροπή του σταθμού και στους  χιλιάδες τηλεθεατές του και απαιτεί την άμεση επαναλειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου