Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της Χρυσής αυγής Δωδεκανήσου

O Λαϊκός Σύνδεσμος -Χρυσή Αυγή είναι, για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα. Παρά τις παράνομες  διώξεις  που υφίσταται από το σύστημα και τους μίσθαρνους  εντεταλμένους του και παρά την φίμωση, τον αποκλεισμό και την λάσπη που δέχθηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, η Χρυσή Αυγή άντεξε, γιατί το εθνικοαπελευθερωτικό  μήνυμά της παραμένει ζωντανό και ριζωμένο στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που την τίμησαν με την ψήφο τους .
Στα Δωδεκάνησα η Χρυσή Αυγή όχι μόνο άντεξε, αλλά αύξησε και τις δυνάμεις της, επιτυγχάνοντας  ποσοστό  8,07%. Μάλιστα, εάν δεν υπήρχαν οι αντιδημοκρατικής λογικής  διατάξεις του εκλογικού νόμου, η Χρυσή Αυγή θα είχε κερδίσει μία έδρα στα Δωδεκάνησα, όπως δείχνει και το ποσοστό της.
Η Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου και προσωπικώς ο επικεφαλής Σάββας Σπυρίδης ευχαριστούν θερμά τα στελέχη και τους συνεργάτες του κόμματός μας σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου για τον καλό Αγώνα που έκαναν, έναν Αγώνα εθνικό, πατριωτικό και ανιδιοτελή.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δωδεκανησιακό Λαό που μας εμπιστεύθηκε και μας τίμησε με την ψήφο του. Του υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να τον δικαιώνουμε και να αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους εγχώριους και ξένους δυνάστες της. Το ίδιο υποσχόμαστε και σε όλο το Δωδεκανησιακό Λαό. Είμαστε βέβαιοι ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Τότε ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας  θα συνταχθούν μαζί μας στον Αγώνα για εθνική απελευθέρωση και εθνική αξιοπρέπεια.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε εσάς και όλους τους συναγωνιστές για τον τιίμιο αν και άνισο αγώνα σας απέναντι στα συμφέροντα του Μπόμπολα και των εντός και εκτός Ελλάδος προσκυνημένων. Αυτή η φυλή απέδειξε ιστορικά ότι νικά πάντα όταν έχει δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή