Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ

 ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΠΥΡΗΝΑ ΣΥΡΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

Η Χρυσή Αυγή είναι πάντα στο πλευρό του 'Έλληνα εργάτη και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε περίπτωση.
Στο Νότιο Αιγαίο η Περιφερική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα που έκανε προς όλο τον Συριανό λαό το σωματείο εργαζόμενων ναυπηγείου Νεώριο Σύρου, για είδη πρώτης ανάγκης.
 Παρά τη στέρηση των οικονομικών πόρων από το καθεστώτος της κληροκρατίας, δόθηκε αμέσως η έγκριση στο αίτημα των συναγωνιστών του Πυρήνα Πολιτικής δράσης στη Σύρο, από τον υπεύθυνο στο Νότιο Αιγαίο Σπυρίδη Σάββα και με επικεφαλής τον Περιφερειακό μας σύμβουλο Ν. Κυκλάδων Στράτο Μαύρο, επισκέφτηκαν οι συναγωνιστές το ναυπηγείο Νεώριο Σύρου και παρέδωσαν τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συναγωνιστές είχαν θερμή υποδοχή από τα μέλη του σωματείου εργαζομένων του ναυπηγείου αλλά και τους εργαζόμενους, με τους οποίους συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Η Περιφερειακή Οργάνωση Νοτίου Αιγαίου της Χρυσής Αυγής, συγχαίρει του συναγωνιστές της Σύρου για τον πολιτισμένο και νόμιμο πολιτικό αγώνα αυτές της δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα και ιδιαιτέρως για τον ευαίσθητο χώρο του Νοτίου Αιγαίου, για τον οποίο έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και ο Αρχηγός μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου