Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΚΕΑπό ΣΑΒΒΑ ΣΠΥΡΙΔΗ εκπρόσωπο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νοτίου ΑιγαίουΜας κατέπληξε η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε.
Φαίνεται ότι οι τοπικοί σύντροφοι αγνοούν βασικά στοιχεία της ιστορίας του δικούς μας κόμματος, αλλά και του δικού τους.
Τους πληροφορούμε, λοιπόν, ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, δημιουργήθηκε και ανδρώθηκε σαν κόμμα πολύ μετά τη λήξη του                   Β Παγκοσμίου Πολέμου και εκ των πραγμάτων ούτε έχει ούτε μπορούσε να έχει φασιστικό ή ναζιστικό παρελθόν.
Τα όσα λοιπόν υβριστικά έγραψαν στην ανακοίνωσή τους, οι σύντροφοι των σαλονιών της Ρόδου, μόνο φτηνές και ανιστόρητες επινοήσεις είναι, προκειμένου να δυσφημίσουν όλους εμάς τους αγνούς Έλληνες πατριώτες, επειδή ακριβώς δεν μοιάζουμε μαζί τους.
Το Κ.Κ.Ε. όμως, για όσους δεν το γνωρίζουν απ’ αυτούς και το λαό, ιδρύθηκε αμέσως μετά το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας και παραμένει σαν το τελευταίο ιστορικό Λενινιστικό- Σταλινικό απολίθωμα της Ευρώπης, με ξεπερασμένες ιδέες , ξεπερασμένα και ανεφάρμοστα προγράμματα , τελικώς ανήμπορο και μετέωρο και άχρηστο, όχι μόνο στο να προστατεύσει τα συμφέροντα του αγρότη και του εργάτη, όπως ισχυρίζεται, αλλά ούτε καν τα συμφέροντα ,των μέχρι πρότινος, υπαλλήλων του στον Ριζοσπάστη, 902 κλπ.
Για την ιστορία όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι τα όσα έγραψε εις βάρος μας  στις τοπικές εφημερίδες θυμίζουν το λαϊκό γνωμικό « είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».    
Τους υπενθυμίζουμε λοιπόν, ότι δεν ήταν το κόμμα μας που έκανε συμφωνία με τον Στάλιν και τον Χίτλερ. Ήταν το Κ.Κ. Ρωσίας με την ναζιστική Γερμανία, που την υπέγραψαν με τους τότε εκπροσώπους τους Μολότωφ και Ρίμπεντροπ, το 1939.
Δεν έβγαλαν οι Γερμανοί, μόλις μπήκαν στην Ελλάδα, τους Έλληνες πατριώτες από την φυλακή, τους έβαλαν στις φυλακές και τα στρατόπεδα και πολλούς εκτέλεσαν, ενώ συγχρόνως το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να βγάλουν τους κομμουνιστές από την Ακροναυπλία και να συνεργαστούν μαζί τους, ως πραγματικοί και πιστοί σύμμαχοι τους !
Δεν ήταν οι Χρυσαυγίτες που έκαναν συμφωνίες να μην χτυπήσουν τον εχθρό όταν υποχωρούσε από το εθνικό μας έδαφος. Τέτοιες συμφωνίες, και μάλιστα έγγραφες, έκανε το κόμμα τους. Τους υπενθυμίζουμε μεταξύ άλλων, την συμφωνία της 1ης Σεπτεμβρίου 1944 που υπεγράφη μεταξύ του καπετάν Κίτσου, Διοικητή του 2ου Τάγματος του 31ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ, ενεργώντας μάλιστα ως αντιπρόσωπος της Ομάδος Μεραρχιών Μακεδονίας (Ο.Μ.Μ.), με εξουσιοδότηση του Μεράρχου της Χ1 Μεραρχίας σύντροφου Λασάνη, με τον Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε, Διοικητή της Μονάδος 37956, που ενεργούσε ως εκπρόσωπος της Γερμανικής Στρατιάς του Αιγαίου, ώστε να μην επιτεθούν στον Γερμανικό Στρατό που οπισθοχωρούσε από την Ελλάδα.
Δεν ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, αλλά το Κ.Κ.Ε. το οποίο την 12η Ιούλη 1943, υπέγραψε το κατάπτυστο Σύμφωνο του Πετριτσίου , εκπροσωπούμενο από τον Γιάννη Ιωαννίδη, με τον εκπρόσωπο του Κ.Κ Βουλγαρίας Δουσάν Δασκάλωφ. Με το Σύμφωνο αυτό, συμφωνούσαν αυτοί οι δύο λεβέντες, ο μεν ένας να παραχωρήσει, ο δε άλλος να «παραλάβει» εθνικά εδάφη, μεταξύ των οποίων και την Θεσσαλονίκη, για να δημιουργηθεί η Μεγάλη Μακεδονία του Αιγαίου, με τους ψευτομακεδόνες συντρόφους τους.Το Σύμφωνο αυτό, το υπέγραψαν όταν πολεμούσαν χέρι χέρι με τους Βουλγάρους κομιτατζήδες και σκότωναν Έλληνες φαντάρους.
Αυτοί, λοιπόν, οι σημερινοί απόγονοι των τότε κομμουνιστών, θα πρέπει να βάλουν την ουρά  κάτω από τα σκέλη και να πάψουν να εκμεταλλεύονται κάθε φορά την ελληνική ιστορία, προσπαθώντας να πείσουν τους αφελείς ότι αγωνίστηκαν κάποτε εναντίον των κατακτητών Γερμανών και Ιταλών, φασιστών και ναζιστών.
Κανένα αγώνα, οι κομμουνιστές, δεν έκαναν κατά των δυνάμεων κατοχής, απλώς μάζευαν όπλα για να τα χρησιμοποιήσουν, όπως και τα εχρησιμοποίησαν  εις βάρος των Ελλήνων και του ελληνικού στρατού.
Ο σκοπός των κομμουνιστών, από την αρχή της κηρύξεως του πολέμου του 1940 μέχρι το τέλος του, ήταν μόνο πως θα καταλάβουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και είναι ευτύχημα που δεν κατάφεραν να την διαμελίσουν, χάριν της Μεγάλης Μακεδονίας του Αιγαίου, όπως συμφώνησαν με τους Βουλγάρους, Γιουγκοσλάβους και Σοβιετικούς φίλους τους.
Από τη μεταπολίτευση και έπειτα, έμαθαν οι σύντροφοι να παριστάνουν και τους πατριώτες και τους δημοκράτες και τους αγωνιστές δήθεν για τα δικαιώματα του Λαού, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή της δημοκρατίας και μάλιστα μιας δημοκρατίας που δεν τολμούσε να πει στους νέους αυτούς κομμουνιστές την ιστορική αλήθεια. Από μας όμως, κάθε ιστορική πρόκλησή τους  θα έχει πάντοτε την ανάλογη απάντηση.
Αν κάποιος αμφιβάλλει για τις ιστορικές αυτές αλήθειες, με πολλή χαρά θα δημοσιεύσουμε την επόμενη φορά όλα τα σχετικά έγγραφα.
Οι σύντροφοι τόλμησαν να μας αποκαλέσουν «εγκληματική συμμορία», τώρα το ποιοι είναι συμμορία και ποιοι οι συμμορίτες, θα το πούμε μια άλλη φορά.
Αυτά για την ώρα.           

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου