Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

«Να τους τρίψουμε στη μούρη τις εντολές των Βρυξελλών»

Ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου η – «προσχηματική» όπως υποστηρίζουν οι υπάλληλοι – περιβόητη αξιολόγηση.
Συμμετέχοντας στη δίωρη στάση εργασίας (από τις 11:30 έως τις 13:30), μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) παρέστησαν στη συνεδρίαση του συμβουλίου, με τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου Θανάση Δρόσο να κάνει τη σχετική εισήγηση και να εκθέτει στους περιφερειακούς συμβούλους τις απόψεις των υπαλλήλων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.
Σύμφωνα με τον κ. Δρόσο, η αξιολόγηση – όπως προωθείται αυτή τη στιγμή με την ποσόστωση – αποτελεί «προθάλαμο» απολύσεων, ενώ στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου πρόκειται να πλήξει ακόμη περισσότερο τις ήδη υποστελεχωμένες και «αποψιλωμένες» υπηρεσίες. «Το δημόσιο χρειάζεται πραγματική αξιολόγηση […] Δεν έχουμε τίποτε με τη διοίκηση της περιφέρειας, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ο σκοπός μας είναι πάντα ενάντια στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και ζητάμε από το περιφερειακό συμβούλιο μια ξεκάθαρη τοποθέτηση για το θέμα» σημείωσε ο κ. Δρόσος.
«Να τους τρίψουμε στη μούρη τις εντολές των Βρυξελλών»
Ο επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής" Σάββας Σπυρίδης
Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» Σάββας Σπυρίδης

«Σίγουρα είναι μια εντολή της Μέρκελ και των υποτακτικών της, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων. Να παρανομήσουμε και μία φορά προς όφελος του ελληνικού κράτους και των υπαλλήλων και να τους τρίψουμε στη μούρη τις εντολές από τις Βρυξέλλες» δήλωσε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» Σάββας Σπυρίδης σχετικά με την αξιολόγηση των υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου